Jan Vreca

kreativec, ljubitelj tetovaž in športnik po duši

"Bistvo mojega kreativnega dela ni postati najboljši ali največji, temveč ustvariti kreacije, ki bodo odmevale v prihodnosti - in to je ambicija, katera mi daje zagon in za katero neprestano strmim."

Strast in predanost sta gonilna sila mojega ustvarjalnega dela. Spoznal sem, da kreativnost in inspiracija prihajata iz raznolikosti sveta okoli nas, le opazovati je potrebno. Moji začetki v svetu kreative segajo v leto 2011, ko sem z osnovnim znanjem o oblikovanju stopil na zahtevno pot grafičnega oblikovalca. Zavedal sem se zahtevnosti izziva, ter da me čaka ogromno dela v obliki izobraževanja in nabiranja znanja, toda od nekdaj sem imel željo in vizijo ustvariti in seveda oblikovati lastno blagovno znamko. To je danes resničnost. To je JVD. Od samega začetka me navdušuje minimalizem japonskega dizajna, ter famozni, drzen in večni Italijanski dizajn. Na moje delo so ali še vedno močno vplivajo znani posamezniki in podjetja, kot so; Paul Rand, Salvador Dalí, Steve Jobs (Apple inc.), Carozzeria Pinninfarina™, Manuel Emch (RJwatches)

Eden od ciljev mojega dela, je, strankam nuditi celovit in kvaliteten končni izdelek, naj bo, v obliki logotipa, brošure, poslovne vizitke ali pa spletne strani. Istočasno, želim svojim klientom ustvariti digitalne vsebine, ki bodo služile kot dodana vrednost pri doseganju raznih poslovnih ciljev.

Družbena omrežja: Facebook , Linkedin

Za koga ustvarjamo

Vse pravice pridržane © 2019 JVD d.o.o., Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana, tel. +386 70 408 879, hello@jvd.si. Vsebina spletne strani je delo ustvarjalca. Kopiranje ali shranjevanje vsebine je brez dovoljenja prepovedano.